BIOGRAFÍA

z-llibret int foto grup DEF 2Desustancia som:
-Josep Pons: Dolçaina, acordió, melòdica i veus.
-Esteban Pérez: Dolçaina i veus.
-Mauro Sirvent: Dolçaina i veus.
-Jordi Peidro: Baix i veus.
-Josep Armengol: Guitarres i veus.
-David Miralles: Batería i veus.
-Carlos Gisbert: Veu i guitarra.

Grup Alcoià que barreja diferents estils musicals amb el seu só propi. La pretensió del grup es gaudir i fer gaudir amb la música, i expressar amb les seves lletres la seva opinió i visió de la vida.

Aquesta setmana (10-02-2016), el grup presenta el seu segon treball d´estudi que s´anomena ¨Des d´ací baix”. Aquest treball s´ha gravat als estudis White Records de la mà de Adrià Sempere. Es tracta d´un disc composat per 10 temes propis amb un estil musical molt variat, on es poden trobar essències de pop, rock, punk, reggae, ska, metal…. amb un tot comú, el só de Desustancia.

Per aquest treball, el grup ha contat amb colaboracions molt especials com la aparició de Quini (Los Benito, Benito Kamelas), de Javi Ivànyez (Mugroman), de Tihan Muñoz (ex-headon), entre moltes altres participacions de diferents artistes.

El grup ha gravat dos video-clips amb Ensems Art i està gravant altre amb Diania.

Hem tingut la ocasió i oportunitat d´actuar en molts llocs com: Euskadi, Alacant, Castelló, Alcoi, Benasau, Benilloba, Benifallim, Rafelbunyol, Batoi, Gaianes, Pedreguer, Albalat dels Sorells, ….. i que hem tingut el plaer de compartir escenari amb molts grups com Benito Kamelas, Mugroman, Banda Jachís, El Trineu Tanoka, Vancouver, Methana, El Diluvi, … i moltisims grups més.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

* Copy this password:

* Type or paste password here: